Alle collectiesVoor beheerders
Bedrijfsgegevens beheren

Beheer bedrijfsinstellingen en betalingsinformatie in de Web-app

Juliane Rahmel avatar
Geschreven door Juliane Rahmel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het gedeelte van de Web-app kunnen bedrijfsgegevens worden ingezien en bewerkt. Alleen beheerders hebben toegang tot deze instellingen.

Onder Factuur kun je de volgende informatie bewerken:

• De betaalmethode voor het betalen van het Circula-abonnement.

• Naam en adres van het bedrijf dat op de elektronische factuur van Circula moet worden vermeld.

• Het e-mailadres waarnaar alle Circula-facturen en alle factuur-gerelateerde communicatie moeten worden verzonden.