Eerste stappen
Checklist voor je eerste stappen (Admin-gebruikers)

Een stapsgewijze handleiding voor het instellen van je Circula-account.

Juliane Rahmel avatar
Geschreven door Juliane Rahmel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het maken en instellen van je Circula-account is eenvoudig. Volg deze stappen om aan de slag te gaan:

• Maak je Circula-account aan: meld je hier aan voor een gratis proefversie van 14 dagen.

• Nodig gebruikers uit voor Circula: nodig je medewerkers van het bedrijf uit via onze web app.

• Groepen maken en beheren: maak groepen die overeenkomen met je organisatie en wijs gebruikersrollen toe.

📝 Opmerking: Geavanceerde instellingen zoals projecten, categorieën of bedrijfsgegevens kunnen ook worden aangepast. Meer informatie over deze onderwerpen vind je in de sectie Voor beheerders van ons help center.