Scan & Herken (Optical Character Recognition)

Hoe gebruik je de scan & herken (OCR) technologie in Circula?

Juliane Rahmel avatar
Geschreven door Juliane Rahmel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Circula-app haalt nu automatisch de volgende informatie uit je bonnen:

• Naam van de organisatie

• Factuurdatum

• Valuta

• Brutobedrag

• Btw

Select Scan receipt and save the receipt to your Storage.

• Go to your Storage and look for your receipt. A note indicates which information has been extracted from the scan.

Zo werkt het:

• Open de mobiele app en klik op de gele plus-knop.

• Selecteer "declaratie" om de bon direct te scannen en in te dienen.

• Selecteer "bewared in opslag" om de bon te scannen en later in te dienen. Na het scannen van een bon vind je deze in de opslag.

Afhankelijk van de kwaliteit van de scan en de bon, kan het uitlezen van de bon verschillende resultaten geven:

• Uitgelezen: Alle benodigde informatie is van de bon uitgelezen.

• Gedeeltelijk uitgelezen: het systeem heeft sommige, maar niet alle benodigde informatie kunnen uitlezen.

• Niets uitgelezen: het systeem kon helaas niets van de vereiste informatie identificeren.

De uitgelezen informatie wordt automatisch in de overeenkomstige velden ingevoegd, maar kan nog steeds worden bewerkt.