Export aanmaken

Maak en exporteer declaratierapporten met de Circula Web-app.

Juliane Rahmel avatar
Geschreven door Juliane Rahmel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruikers met de rol van beheerder kunnen declaraties die zijn goedgekeurd vinden onder "Goedkeuren & controleren - declaraties exporteren" of in de payroll-export. Deze declaraties kunnen nu worden gedownload als een handmatig exportbestand of rechtstreeks naar DATEV, Exact Online of andere integratiepartners worden overgedragen:

Financiële Exports

1. Selecteer de juiste declaraties middels de linker selectievakjes

2. Selecteer "Export"

3. Kies de gewenste exportformaten.

4. Klik op "export", om het proces te voltooien.

De geselecteerde declaraties worden geëxporteerd en opgeslagen onder het menu-item "rapporten", waar ze opnieuw kunnen worden gedownload. De volgende formaten zijn beschikbaar:

• CSV. Dit bestand bevat alle geselecteerde declaraties met alle beschikbare gegevens. Bovendien vind je voor elke declaratie een link die naar de betreffende bon leidt. Gesplitste declaraties worden afzonderlijk van elkaar weergegeven.

• PDF-verslag. Rapporten in PDF-formaat worden per medewerker en per reis gemaakt.

• Bonnenarchief. Bevat de gedigitaliseerde bonnen, in het originele formaat of als PDF.

• Exact Online. Hiermee worden declaraties direct naar Exact Online worden overgezet.

• SEPA. Hier wordt een XML gemaakt die je kunt gebruiken om de declaraties van je medewerkers te vergoeden.

Payroll Exports

1. Selecteer de linker selectievakjes om de declaraties voor Payroll Export te selecteren.

2. Klik op om de exportopties te openen.

3. Kies de gewenste exportformaten.

4. Klik op, om het proces te voltooien.

image.png (2864×1430)

💡 Lees meer over de Payroll-export in het artikel Uitvoer van DATEV LODAS en Lohn- und Gehalt.

Onder het navigatiepunt "Rapporten" vind je alle reeds gegenereerde rapporten.

💡 Tip: gebruik de filter- en zoekfunctie om declaraties sneller te filteren. Als je een medewerker wilt zoeken, klik je op de zoekfunctie rechtsboven van de Circula Web-app en type je de naam.