Kilometervergoeding

Zo berekent Circula kilometervergoedingen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel legt de geldende bepalingen voor kilometervergoedingen in Nederland.

Momenteel gelden in Nederland belastingvrije maximumtarieven van:

• 0,21 euro per km

Hoe wordt de afstand van de rit berekend?

Om het bedrag van de kilometervergoeding te berekenen, wordt in de Circula-app het start- en bestemmingsadres van de rit opgevraagd.

De afgelegde afstand wordt berekend op basis van Google Maps.

💡Als de daadwerkelijk afgelegde afstand moet worden aangepast (bijv. vanwege omwegen, afkortingen, enz.), kunnen gebruikers het aantal kilometers in het veld "Afstand (km)" aanpassen.