Eerste stappen
Circula in een oogopslag

Een overzicht van de declaratie verwerking met Circula.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Declaraties die met Circula worden ingediend, doorlopen vier stappen:

Expenses submitted through Circula follow a 4-step process:

Gebruikers kunnen declaraties indienen via de mobiele app (iOS, Android) en / of de web app. Circula maakt onderscheid tussen drie soorten declaraties:

• Declaraties

• Kilometervergoedingen

• Mappen

Goedkeuren

Gebruikers met de manager rol zijn verantwoordelijk voor het goedkeuren van declaraties. Declaraties die moeten worden goedgekeurd, vind je:

• Voor gebruikers met de manager rol in de sectie To-Do's

• Voor gebruikers met de rol van manager en accountant in de sectie Wacht op goedkeuring

Controleren

Gebruikers met de accountant rol zijn verantwoordelijk voor de controle.

Declaraties die moeten worden gecontroleerd, vind je:

• Voor gebruikers met de accountant rol in de sectie To-Do's

• Voor gebruikers met de rol van accountant en manager in de sectie Wacht op controle

📝 Opmerking: declaraties kunnen in parallel worden goedgekeurd en gecontroleerd. Een declaratie kan worden goedgekeurd en vervolgens worden gecontroleerd of eerst worden gecontroleerd en vervolgens worden goedgekeurd.

Export

Declaraties kunnen na dit process door accountants worden geëxporteerd. Een gedetailleerde uitleg van het exportproces vind je in ons artikel Rapporten opstellen.