Declaraties goedkeuren

Hoe managers declaraties in de Web-App goedkeuren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruikers met de manager rol, kunnen declaraties van werknemers binnen hun groep(en) goedkeuren of afwijzen.

• 📝 Gebruikers die alleen kunnen goedkeuren, vinden deze in Controleren & goedkeuren - To-Do's

• Gebruikers die de accountant- en manager rol hebben, kunnen deze vinden in Controleren & goedkeuren - Wacht op goedkeuring

Om de details van de declaratie te openen, klik je eenvoudig op de declaratie.

Gedetailleerde weergave van een declaratie in Controleren & goedkeuren - Wacht op goedkeuring:

1. Declaratie: Hier vind je alle gegevens die door de medewerker zijn ingevoerd, evenals aanvullende invoervelden voor details die relevant zijn voor het boekingsproces (zie hoofdstuk “Declaratiegegevens bewerken”).

2. Geschiedenis: Toont de wijzigingsgeschiedenis van een declaratie.

3. Actiebalk: hier kun je de declaratie goedkeuren of afwijzen. Keuzemogelijkheden van een manager in de actiebalk van een declaratie.