Inrichting voor meerdere entiteiten

Hoe je Circula instelt als je verschillende bedrijven hebt.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bedrijven met meerdere entiteiten kunnen deze in Circula aanmaken via een multi-accountconfiguratie. Hieronder vind je een overzicht van:

How to set-up Circula when you have multiple legal entities

Hoe je gebruikersaccounts van verschillende entiteiten kunt koppelen.

Hoe je met meerdere accounts kunt werken.

Een multi-accountconfiguratie stelt gebruikers in staat om tussen verschillende bedrijfsaccounts te navigeren zonder opnieuw uit te loggen en in te loggen:

Een voorbeeld van het instellen van gekoppelde accounts tussen twee bedrijven.

Hoe je gebruikersaccounts van verschillende entiteiten kunt koppelen: Neem contact op met support@circula.com of begin een chat met ons team en vraag naar deze setup. Wij zullen de inrichting van meerdere entiteiten voor je verzorgen. Om de setup te voltooien, heeft Circula het volgende nodig:

• Een aparte bedrijfsrekening voor elk bedrijf.

• Een lijst met gebruikers die aan meerdere accounts moeten worden gekoppeld.

set-up Circula when you have multiple legal entities

Het uitnodigen van dezelfde gebruiker voor twee verschillende bedrijfsaccounts werkt niet als je hetzelfde e-mailadres gebruikt. Om dit te omzeilen, raden we deze procedure aan: Voeg +1 of +bedrijfsnaam toe aan het einde van je e-mailadres wanneer je je voor het tweede bedrijfsaccount registreert.

Om dit te doen, hoeft je geen tweede e-mailadres te maken, voeg gewoon de plus toe en je server zou het eruit moeten filteren en naar hetzelfde e-mailadres moeten sturen.

• Beide gebruikersaccounts moeten worden voordat we ze kunnen koppelen.

Hoe te werken met meerdere accounts

Zodra de accounts van gebruikers zijn gekoppeld, kun je de bedrijfsaccounts in de mobiele app en de webapplicatie wijzigen.

Om het account in de te wijzigen:

• Klik op Account boven je account

• Klik op Bedrijfsnaam om de andere gekoppelde accounts te bekijken.

Klik op het account waarnaar je wilt gaan.

Om het account in de mobiele applicatie te wijzigen:

• Klik op Instellingen

• Klik op de pijl naast de bedrijfsnaam

• Nu ziet je alle bedrijfsaccounts en klik je op het account waarnaar je wilt overschakelen