De Circula-Creditcard
Pliant Creditcard* Integratie

De zakelijke creditcard van Circula

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Circula Creditcard worden transacties van virtuele en fysieke VISA-CREDITCARDS in realtime automatisch in Circula aangemaakt als declaraties. Dit proces vereenvoudigt de boekhouding, omdat bij de automatisch aangemaakte declaraties in de Circula-app alleen nog maar de bon moet te worden toegevoegd. Hiervoor dient eerst de integratie met onze interface-partner Pliant tot stand worden gebracht.

De Pliant integratie

Zodra je de Pliant-integratie hebt geactiveerd, vind je deze in de Circula Web App onder Integraties.

Neem voor een gedetailleerd inzicht in de processen bij Pliant een kijkje in het Pliant Help Centre.

Declaraties beheren

Alle aankopen die je met de Circula Creditcard doet, verschijnen direct met de transactiegegevens in de Circula-app:

• Organisatie

• Datum

• Bedrag

• Valuta

Functies

Filteren op creditcard declaraties

Deze functie is beschikbaar voor alle gebruikers om declaraties met slechts één klik terug te vinden. Selecteer de filter optie rechtsboven. Hier kun je onder Betalingstype het type Creditcard selecteren. Klik op Filter toepassen en klaar! In deze weergave heb je nu een overzicht van alle declaraties gedaan met een creditcard.

Filters voor Managers en Accountants

Voor managers en accountants biedt deze functie ook een eenvoudige manier om problemen te lokaliseren. Ga hiervoor naar het tabblad Goedkeuren & controleren en klik rechtsboven op Filter. Hier kun je onder Betalingstype het type Creditcard selecteren. Klik op Filter toepassen en klaar! In deze weergave heb je nu een overzicht van alle declaraties gedaan met een creditcard.

Creditcard overzicht voor Accountants

Onder Goedkeuren & controleren vind je als accountant in de bovenste balk een nieuw tabblad met de naam Creditcards. Hier vind je een gedetailleerd overzicht van alle goedgekeurde en nog openstaande declaraties. Zo houd je dus een duidelijk overzicht van openstaande declaraties en herinner je medewerkers er tijdig aan om alle openstaande declaraties in te dienen.

Meerdere declaraties tegelijk goedkeuren

In het overzicht van alle creditcard declaraties heb je nu ook de mogelijkheid om meerdere declaraties in één keer goed te keuren. Om dit te doen, klik je links van de uitstaande declaraties in het kleine vakje en vink je alle declaraties aan die je wilt goedkeuren. Klik nu op het groene vinkje links boven alle declaraties en klaar.

❗Bekijk het volgende:

❗Ontbrekende Pliant-declaraties❗

Als Pliant-declaraties in Circula ontbreken, dien je naar Pliant te gaan. Pliant kan deze opnieuw naar Circula sturen.

❗Niet-bevestigde Pliant-declaraties ❗

Pliant-declaraties kunnen niet aan een map of reis worden toegevoegd totdat de transactie volledig door de bank is bevestigd.

❗Categorieën verwijderen❗ Het is niet mogelijk om categorieën te verwijderen als een Pliant-declaratie nog in behandeling is.

*Deze Visa-kaart is uitgegeven door Transact Payments Malta Limited onder licentie van Visa Europe Limited. Transact Payments Malta Limited is door de Malta Financial Services Authority naar behoren gemachtigd en gereguleerd als financiële instelling onder de Financial Institution Act 1994. Registratienummer C 91879.