Digitale facturen indienen

Hoe je digitale facturen kunt beheren en opslaan in Circula.

Juliane Rahmel avatar
Geschreven door Juliane Rahmel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt eenvoudig e-facturen (bijvoorbeeld facturen van online betalingen die je als pdf per e-mail hebt ontvangen) uploaden naar Circula.

Bonnen uit het bonnenopslag (mobiele en Circula Web-app)

PDF-facturen kunnen per e-mail naar je Circula-account worden verzonden. Deze vind je vervolgens in je opslag. Om facturen naar je Circula-account te verzenden, stuur je ze door naar receipts@in.circula.com.

Na een paar seconden vind je de doorgestuurde factuur:

In het tabblad in de mobiele app:

Je opslag in de iOS-app.

• In de web app, als je bij de aanmaak van declaraties op "Kiezen uit opslag"' klikt.

Belangrijk:

• Stuur de PDF-factuur alleen door vanaf het e-mailadres waarmee je je bij Circula hebt geregistreerd. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de factuur aan het juiste account wordt toegewezen.

• Als je de PDF-facturen vanaf een ander e-mailadres wilt verzenden, voeg deze dan eerst toe aan je Circula-account in het gedeelte 'Instellingen' onder 'Secundaire e-mailadressen'.

In Instellingen kun je een secundair e-mailadres toevoegen.

Slepen en uploaden (Circula Web-app) Wanneer je declaraties indient in de Circula Web-app, kun je je e-facturen daar via slepen en uploaden toevoegen. De ondersteunde formaten zijn PDG, JPG en PNG.