Bonnenopslag

Bewaar bonnen en dien ze later in.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hiermee kun je bonnen en facturen opslaan om ze later in te dienen.

Declaraties toevoegen aan je opslag

Er zijn drie manieren om een bon/factuur toe te voegen aan je bonnenopslag:

• Stuur je PDF-facturen naar je bonnenopslag door ze door te sturen naar receipts@in.circula.com.

• Upload bonnen naar het bonnenopslag door te klikken op "Upload of sleep bonnetjes" in de Circula Web-app.

• Tik in de mobiele app op de gele plus-knop en selecteer "Bewaren in opslag".

Toegang tot je bonnenopslag

Je kunt je bonnenopslag zowel via de mobiele app als de web app openen:

In de mobiele app: tik op het "Opslag". Als je een declaratie van een bon wilt maken, selecteer dan de bon, kies "Volgende" en vervolgens "Declaratie".

In de web app: klik op "bonnenopslag" om bonnen te uploaden, te verwijderen, te selecteren of om nieuwe bonnen op te slaan. Als je een nieuwe declaratie wilt maken, selecteer de bon en klik op "declaratie aanmaken".