Bonnen indienen

Hoe dien ik een bon in via de mobiele app?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bonnen direct uploaden als foto

Om een bon rechtstreeks uit je eigen foto's te uploaden, maak je eerst een foto van de bon. Ga nu in de Circula-app naar het gele plusteken in de rechtsonder en kies het type declaratie. Ga vervolgens naar linksonder van het fotopictogram en selecteer "Kiezen uit foto's". Controleer alle gegevens en dien je declaratie in. Klaar!

Ontvangsten van meerdere bladzijden inleveren

Je kunt drie afzonderlijke bestanden (d.w.z. bladzijdes of documenten) aan een uitgave toevoegen. Om ontvangstbewijzen van meerdere pagina's aan één uitgave toe te voegen, klik je op "Extra scan" in de mobiele app.

💡 Als een factuur meer dan drie bladzijden heeft, kun je ze gewoon combineren tot één PDF-bestand in een PDF-tool naar keuze en dit toevoegen aan de uitgave.

Moeten gebruikers bonnen bewaren nadat ze deze digitaal hebben ingediend?

Je hoeft geen bonnen te bewaren nadat je deze digitale hebt ingediend als je een bijbehorend DMS (Document Management Software) hebt. Zolang aan deze eis wordt voldaan, handel je volgens juiste spelregels.

📝Opmerking: als je geen eigen DMS hebt, bieden wij een passende oplossing. Neem contact met ons op als je nog vragen hebt.