Mappen indienen

Wat zijn mappen en hoe maak je ze aan

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met mappen kun je relevante declaraties groeperen en gebundeld indienen. Mappen kunnen worden ingediend via de web app en de mobiele app.

Met de web app

Een map maken en hernoemen

Als je een map wilt maken in de web app, ga je naar het gedeelte "Declaraties":

• Klik op de gele plus-knop en selecteer “Map toevoegen"

• Zodra de map is aangemaakt, verschijnt deze in het gedeelte "To-do's". Je kunt nu declaraties toevoegen aan de map.

Standaard is de naam van een map 'Nieuwe map'. Als je de naam van een map wilt wijzigen, klik je op "Naam wijzigen".

Declaraties toevoegen aan een map

Om relevante declaraties aan een map toe te voegen:

• Klik op de map om de weergave te openen.

• Klik op “Declaratie toevoegen” om een declaratie toe te voegen. Het proces is hetzelfde als bij een normale indiening.

• Als je alle declaraties hebt toegevoegd, klik je op “Indienen".

📝: Je kunt concept declaraties toevoegen aan een map:

• Selecteer de declaratie om de weergave te openen

• Klik op de drie stippen linksonder

• Selecteer “Verplaatsen naar” en selecteer de map.

Met de mobiele app

Om een nieuwe map aan te maken, klik je op de gele plus-knop in de mobiele app:

• Zodra de map is aangemaakt, verschijnt deze in de sectie "Declaraties".

• Je kunt nu declaraties toevoegen. Standaard is de naam van een map 'Nieuwe map'.

Als je de naam van een map wilt bewerken, klik je op de map en vervolgens het pen icoon.

Declaraties toevoegen aan een map.

Om relevante declaraties aan een map toe te voegen:

• Klik op de map

• Klik op de plus-knop om een declaratie toe te voegen.

• Het proces is hetzelfde als bij de normale declaraties.

• Nadat je alle declaraties hebt toegevoegd, druk je op “Indienen"

Opmerking:

Omdat reizen dezelfde structuur hebben als mappen, kan een reis niet worden verplaatst naar een map. Andersom geldt hetzelfde: je kunt een map niet verplaatsen naar een reis. Alleen individuele uitgaven kunnen naar een map of een reis worden verplaatst.